Загинув, рятуючи командира: триває збір підписів для посмертного присвоєння звання Героя України ренійцю Євгену Бугайову

0 коментарів 34830 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Триває збір підписів петиції про присвоєння звання Героя України загиблому на війні уродженцю міста Рені старшому сержанту десантно-штурмової навідник 2-ої роти морської піхоти, Бугайову Євгену Миколайовичу 24,06,1989 р.н. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначає авторка петиції, дружина загиблого військового Бугайова Олена Сергіївна, її чоловік, не бажаючи стояти осторонь, 2 березня 2022 року. став на захист нашої країни, приєднався до лав Збройних Сил України у 88-й окремий батальйон морської піхоти (88 ОБМП, в/ч А2613) у складі 35-ї окремої бригади морської піхоти.

Євген Бугайов загинув героїчно, рятуючи бойового командира.

“Загинув 01 жовтня,2022 на передовій під час контрнаступальних дій на Херсонщині біля с. Давидів Брід, намагався врятувати бойового командира, та ворожа куля обірвала його життя. Не кожен зможе дивлячись смерті в очі – стояти з побратимами пліч-о-пліч, не хвилюючись за своє життя – рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни. Він був сильною, усміхненою та доброю людиною, люблячим чоловіком, чудовим батьком для донечки, добрим сином , надійним другом та справедливим побратимом! Був дуже працьовитою, доброю, мужньою людиною. Відважний воїн, справжній патріот України з честю виконував обов’язок, щодо захисту своєї держави і до останнього залишився вірним присязі.

Бугайов Євген Миколайович справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду – Герой України (посмертно). Він показав приклад справжнього українця, відважного захисника! Бо віддав найдорожче – своє життя!”, – йдеться у тексті петиції.

На момент публікації матеріалу, петиція зібрала 15 тисяч 727 голосів із 25 000 необхідних. Залишилося 66 днів до кінця збору підписів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x