Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом

0 коментарів 30537 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Післязавтра, 5 листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери – професійне свято фахівців, які своєю щоденною працею забезпечують соціальну підтримку вразливих категорій населення та надають соціальні послуги тим, хто цього потребує. З цієї нагоди сьогодні в залі засідань Болградської міської ради відбувся урочистий захід, головними героями якого авжеж стали люди, які щоденно виявляють милосердя, створюють добро не тільки зі службового обов’язку, а й за покликом душі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Представників соціальної сфери привітало керівництво Болградщини.

«В умовах широкомасштабної агресії соціальний захист Болградщини став потужним чинником забезпечення стабільної життєдіяльності суспільства. Я вдячний вам за щоденну виснажливу роботу, за здатність співпереживати й попри усе – допомогти. Вітаю вас з професійним святом. Миру нам! Разом до Перемоги!» – зазначив начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко.

До присутніх також звернулися голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, його заступниця Ганна Мунтянова та очільниця відділу обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Світлана Пельтек.

«Сьогодні на ваші плечі лягла додаткова відповідальність – турбота про переселенців та українських героїв, їх сім’ї. Але ви гідно та з почуттям глибокого патріотизму виконуєте свій обов’язок. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, витримки, невичерпної енергії для творення добра!» – побажав Сергій Димитрієв.

Додамо, що кращих працівників сфери соціального захисту Болградщини було нагороджено Почесними грамотами Болградської РВА, Болградської районної та міської рад й Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

Свої музичні номери винуватцям урочистості подарували артисти Центру культури та дозвілля Болградської міської ради.

Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом Сьогодні працівники соціальної сфери Болградщини приймали привітання з професійним святом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x