Одесит, який травмував у ДТП жителя Ізмаїлу, постане перед судом

0 коментарів 18333 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася у липні на автодорозі сполученням Одеса – Рені.  Як було встановлено правоохоронцями, водій «AUDI», виконуючи обгін вантажівки, не переконався у безпечності маневру, унаслідок чого допустив зіткнення з легковиком під керуванням жителя Ізмаїла, що рухався по смузі зустрічного руху. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Тоді внаслідок аварії травмувався житель міста Ізмаїл, його ушпиталили з чисельними забоями, синцями, травмами голови та переломами кінцівок. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, ці тілесні ушкодження належать до категорії  середньої тяжкості.

Правоохоронці перевірили обох водіїв на вміст алкоголю в крові, вони були  тверезі.

Сам порушник пояснив: ризикнув з маневром, бо сподівався встигнути обігнати вантажівку та повернутися на свою смугу.

Після проведення низки довготривалих експертиз поліцейські під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури висунули водієві «AUDI» обвинувачення за частиною 1 статті 286  Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Обвинувальний акт скеровано до суду“, – прокоментував слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Відповідно до санкції згаданої статті, одеситу загрожує штраф від 51 до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Шановні водії, вкотре закликаємо неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними на дорозі. Пам’ятайте, що від цього залежить ваше життя та життя оточення“, – в черговий раз закликали у поліції.

Одесит, який травмував у ДТП жителя Ізмаїлу, постане перед судом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x