Нещасний випадок на судні біля Ізмаїла: матрос отримав тілесні ушкодження внаслідок падіння в трюм

0 коментарів 37881 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 21 листопада, о шостій вечора сталася трагічна подія – 60-річний матрос судна впав у трюм в результаті власної необережності під час погрузки зерна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на власні джерела. 


Приблизно о пів на восьму вечора того ж дня потерпілого доставили до Ізмаїльської міської лікарні № 1. Чоловік отримав серйозні травми, зокрема закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої кисті та забій тазу. За його словами, тілесні ушкодження були наслідком падіння з висоти 5 метрів в трюм судна під час погрузки зерна.

За попередніми даними відомо, чоловік сам із Запоріжжя, працює матросом на судні “Лімба”, яке ходить під прапором України та належне PE DNEPRTRANS (місто Херсон).

Обставини нещасного випадку встановлюються компетентними органами. Наразі розглядається питання щодо внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру документів про події за ознаками кримінального правопорушення, згідно зі статтею 271 частини 1 Кримінального кодексу України “Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином – суб’єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого” (карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x