Наркотики, зброя та боєприпаси і все для себе: “запасливому” ізмаїльцю загрожує до семи років тюрми

0 коментарів 31995 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


28-річному жителю Ізмаїла, вдома у якого поліцейські виявили незаконну зброю, набої, вибухову речовину, канабіс та коноплі, загрожує до семи років ув’язнення. Правопорушнику слідчі висунули обвинувачення відразу за двома статтями Кримінального кодексу України і скерували матеріали до суду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Правоохоронці викрили чоловіка у липні і провели за місцем його мешкання санкціонований обшук, в ході якого в одній із кімнат будинку виявили пістолет «Zoraki», 38 набоїв калібру 9х18 мм та 5,6 мм, а також три пластикові ємкості від піґулок з нітроцелюлозним порохом.

Дозвільних документів у громадянина не було. Крім того, на кухні у металевій банці та у двох паперових згортках поліцейські виявили канабіс масою майже 245 грамів, а на балконі – горщик з коноплями.

Зі слів господаря, зброю, бойові припаси та вибухову речовину він придбав у незнайомця та зберігав для самозахисту, а наркотичну речовину виготовив для власного вживання із вирощених ним конопель.

«Після проведення низки довготривалих судових експертиз та інших процесуальних дій, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за частинами 1 статей 263 та 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання та зберіганні зброї, бойових припасів та вибухової речовини без передбаченого законом дозволу та виготовлення, придбання й зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Обвинувальні акти слідчі вже скерували до суду. Максимальне покарання, яке передбачене санкціями згаданих статей – позбавлення волі на строк до семи років. Крім того, за фактом незаконного посіву та незаконного вирощування конопель чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 106-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що він вже сплатив 510 гривень штрафу», – зазначив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Наркотики, зброя та боєприпаси і все для себе: "запасливому" ізмаїльцю загрожує до семи років тюрми
Наркотики, зброя та боєприпаси і все для себе: "запасливому" ізмаїльцю загрожує до семи років тюрми

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x