На трасі “Болград – Ізмаїл” встановили дві нові зупинки

0 коментарів 29133 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці сіл, які вимушені користуватись громадським транспортом, знають не зі слів інших, як це – у будь-яку пору року чекати на трасі автобус. Вітер, дощ, сніг чи спека – але потрібно їхати, тож людям доводиться терпіти незручності. Розуміючи цю проблему, у Криничненській сільській раді вирішили допомогти своїм мешканцям. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеві органи влади.


Нещодавно за кошти місцевого бюджету Криничненська сільська рада придбала та встановила дві автобусні зупинки. Також працівники благоустрою сільської ради упорядкували прилеглу територію та узбіччя дороги біля автобусних зупинок.

Нові зупинки знаходяться біля вулиць Інзовська та Буджацька на трасі Т-1631 “Болград-Ізмаїл”. Загалом на сьогодні на території Криничненської громади встановлено вже 11 зупинок.

Тепер очікування пасажирами автобуса на зупинках буде комфортним за будь-якої погоди, адже громадяни, які чекають на прибуття транспорту, матимуть змогу сховатися від сильного вітру, дощу чи снігу“, – прокоментували у місцевих органах влади.

На трасі "Болград - Ізмаїл" встановили дві нові зупинки
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x