Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Грантова допомога: USAID АГРО профінансує фортифікацію борошна в Одеській області – умови

0 коментарів 22167 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За підтримки Програми USAID АГРО на користь українських борошномельних підприємств виділено 41 мільйон гривень для співфінансування проєктів вітамінізації борошна. Цей крок спрямований зробити українську продукцію більш конкурентоспроможною та затребуваною на міжнародних ринках, розширити асортимент та збільшити обсяги переробки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську держадміністрацію.


Це важливий крок у підтримці українських борошномельних підприємств. Ураховуючи ускладнену логістику, низькі ціни на зерно та обмежений експорт, виробництво вітамінізованого борошна стане кроком до вдосконалення каналів та ринків збуту, а також розширить доступ мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) – виробників зерна до борошномельних підприємств і налагодить довготривалу співпрацю.

Фортифікація (вітамінізація) борошна мікронутрієнтами є вже вдаваною практикою в близько 80 країнах світу. В Україні ця ініціатива стане важливим кроком для зміцнення сільського господарства та розвитку борошномельної галузі.

Для того, щоб взяти участь у цьому конкурсі, можуть брати діючі, офіційно зареєстровані в Україні борошномельні підприємства з будь-якої області України, за винятком тимчасово окупованих територій.

Дедлайни для участі у конкурсі:

  • До 13 листопада 2023 року – реєстрація для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса: agro.subawards@chemonics.com).
  • 14 листопада 2023 року з 11:00 до 13:00 – проведення передзаявочного онлайн-семінару.
  • Не пізніше 18:00, 16 листопада 2023 року – кінцевий термін для подання запитань щодо участі у конкурсі.
  • Не пізніше 18:00 за місцевим часом 1 грудня 2023 року – кінцевий термін подання заявок (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи).
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x