Фільми, перенесені у світ гемблінгу

0 коментарів 8019 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Розглядаючи каталог онлайн-ігор, зверніть увагу на окрему категорію – слоти з мотивів відомих фільмів. Розробники із задоволенням використовують популярні історії, адаптують їх у світі гемблінгу. У гравців вже є улюбленці в цій категорії, що розробники можуть запропонувати, настав час розібратися.


Парк Юрського періоду

Відомий фільм не залишився поза увагою розробників слотів. Компанія Microgaming у 1993 купила права на фільм, адаптувала історію під азартні ігрові автомати, які вподобали користувачів. Слот випустили у 2014 році.

Історія переносить гравця до Парку Юрського періоду, занурює у пригоди. Оновлення для апарату випустили в 2021 році, зробивши історію ще більш реалістичною. Слот тішить:

  • опрацьованою графікою;
  • звуковими ефектами;
  • класичним саундтреком;
  • ревом динозаврів.

На барабанах користуватись бачить знайомі персонажі. У грі беруть участь 5 динозаврів та 4 герої. Динозаври представлені:

  • Тиранозавром Рексом.
  • Велоцираптор.
  • Брахіозавр.
  • Трицератопс.
  • Ділофозавр.

Герої гри також знайомі користувачам з фільму. Слот яскравий, розробники додали до стандартного функціонала функцію T-Rex. При запуску на барабани випадає до 35 символів джекпотів, підвищуючи шанси на виграш. У розпорядженні користувача 5 режимів фріспінів. Користувачі оцінили розробку компанії, повертаючись до гри знову і знову.

Роккі

Відомий фільм прославив актора у світі, розробники азартних ігор не залишили історію поза увагою. Представлений на ринку класичний слот, створений за схемою 5х3. Автомат має 25 фіксованих ліній для виплат. Користувач може отримати у грі до 25 фріспінів для додаткових запусків.

Раунд на вибування заслуговує на окрему увагу. На екрані італійський жеребець, який вступив у бій із противником. Протистояння триває до 10 раундів. При виграші героя гравець отримує винагороду на рахунок.

Фільми, перенесені у світ гемблінгу

Гладіатор

Playtech, компанія, що перенесла в ігровий світ історію Гладіатора. Слот розроблений за мотивами фільму. Гра виконана високому рівні, повністю передає атмосферу гладіаторських боїв. Слот має 5 барабанів для запуску. Є 25 регульованих ліній. Додатково введено функцію джекпоту.

Гравець бачить на екрані знайомих персонажів. Розробники пропонують 2 бонуси:

  1. Колізей.
  2. Бонус гладіатора.

Колізей відкриває бонусний раунд, розроблений на кшталт «вибери-натисниі». Гравець бачить на екрані 4 ряди, 5 камінців. Він вибирає символ, отримує бонус:

  1. Гроші.
  2. Фріспіни.
  3. Численні.
  4. Джокери.

Активуючи бонус Гладіатора, користувач бачить 9 шоломів із бронзи, золота, срібла. Колір вказує розмір призу. При отриманні 9 золотих шоломів користувач стає володарем прогресивного джекпоту. Представлений слот названий одним із найкращих запусків виробника.

Яскраві автомати із відомими мотивами привертають увагу гемблерів, фанатів картин. Експериментуйте зі ставками, вибирайте демонстраційний режим для оцінки можливостей у слоті, отримуючи задоволення від процесу та результату.

Коментарі закриті.