В Ізмаїльському районі п’яний школяр на мопеді наїхав на пішохода

0 коментарів 33561 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася декілька днів тому близько сьомої години вечора  у селі Новосільське Ренійської громади. Двоє підлітків спочатку веселились на дні народженні у друга, а потім, по дорозі додому, наїхали на пішохода. Унаслідок ДТП всі учасники травмувалися і були доставлені до міської лікарні, де їм надається медична допомога та встановлюються остаточні діагнози. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Як попередньо встановили поліцейські, 16-річний житель села Новоселівка разом із 13-річним односельцем після святкування дня народження знайомого поверталися додому на мопеді. Старший за віком молодик, керуючи двоколісником, на неосвітленій дорозі не побачив 23-річного чоловіка, який йшов у попутному напрямку без світловідбивних елементів на одязі, і скоїв на нього наїзд. В результаті всі троє наразі знаходяться у лікарні.

Додамо, що водія мопеда  перевірили на стан сп’яніння – виявилось, що він був нетверезим.

«Відомості про подію слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського відділу поліції  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортний засіб поміщено на арештмайданчик, призначено низку експертиз за результатами яких буде прийняте остаточне рішення щодо правової кваліфікації події. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Крім того, правоохоронці проводять перевірку за фактом вживання неповнолітніми спиртних напоїв. Після її проведення буде прийнято рішення щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

В Ізмаїльському районі п'яний школяр на мопеді наїхав на пішохода

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x