В Ізмаїлі на пішохідному переході збили велосипедиста: він зараз знаходиться у комі

0 коментарів 33885 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 26 жовтня, приблизно о восьмій вечора в Ізмаїлі на перехресті вулиць Болградська та Білгород-Дністровська сталась аварія. Дорогу не поділили водій автомобіля “BMW” та велосипедист. Останній в результаті в тяжкому стані та у несвідомості був одразу госпіталізований до міської лікарні. Про це розповідає “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо “БІ” з власних джерел, аварія була серйозна, і, попередньо, її винуватцем став саме водій двоколісника. Двадцятирічний керманич легковика рухався вулицею Білгород-Дністровська і на свій дозвільний сигнал світлофора перетинав перехрестя з вулицею Болградська. Однак в той самий час 68-річний велосипедист рухався на заборонений сигнал світлофора по пішохідному переході. В результаті відбулось зіткнення автівки й людини.

Потерпілий керманич двоколісника отримав важкі травми, зокрема струс головного мозку та відкритий перелом правої ноги. Також літній чоловік втратив свідомість. Бригада швидкої медичної допомоги одразу госпіталізувала його з місця ДТП до медичного закладу міста, наразі відомо, що чоловік знаходиться у комі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x