“Сильні наближають переможні часи”: Зеленський та Залужний привітали захисників і захисниць України

0 коментарів 23868 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 1 жовтня, наша країна відзначає День захисників і захисниць України. Президент Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали наших мужніх воїнів із їхнім святом. 


“Важкі часи зробили нас сильними. А сильні наближають переможні часи. Крок за кроком. Сьогодні, завтра, щодня, щохвилини. Ні планово, ні аварійно ніхто не має й не зможе “відключити” нашу стійкість, витримку, міцність, відвагу”, – звернувся глава держави до українців, які боронять свободу України на фронті.

За словами президента, зараз для українців немає кінцевої дати, після якої вони припинили б спротив і боротьбу, окрім однієї – нашої перемоги.

“Щоденно наближаючи її, ми кажемо: “Будемо боротися стільки, скільки буде потрібно!”. Ми робили це в перші хвилини 24 лютого, робимо всі ці 585 днів і будемо робити це надалі. Слава всім, хто бʼється й боронить Батьківщину! Слава нашим захисникам і захисницям! Слава українському народові! Слава Україні!“, – додав Зеленський.

 

З нагоди свята звернувся до наших воїнів і Головнокомандувач ЗСУ, який подякував всім, хто стоїть на захисті нашої країни, дає гідну відсіч окупантам та наближає Перемогу.

“У ворога є мета – знищити нас і нашу державу. Але я впевнений, йому це не вдасться. І всі ми доводимо це щодня на кожному клаптику нашої землі, знищуючи противника. Захисник та Захисниця – це не просто слова. Це важка робота – щохвилини, щогодини, щодня. Для Перемоги”, – наголосив у своєму привітанні  Валерій Залужний.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x