Своє “повноліття” відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія»

0 коментарів 24597 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Центрі культури та дозвілля Болградської міської ради відбувся захід, присвячений одночасно кільком датам – Міжнародному дню людей похилого віку, Дню ветерана України та 18-й річниці створення у Болграді міської організації інвалідів «Вікторія». Як усе відбувалося, бачила власна кореспондентка «Бессарабії INFORM» у Болграді.


Те, що саме члени організації «Вікторія» стали головними винуватцями урочистостей, – не випадково. Адже серед них не лише люди з інвалідністю, а й володарі ветеранського статусу. А головне – це одна з небагатьох організацій інвалідів, яка успішно існує вже понад десяток років.
Причому існує не тільки для того, щоб надавати моральну, правову, соціальну підтримку людям з інвалідністю, а й вирішує питання їхньої соціалізації в суспільстві. До того, багато членів організації «Вікторія» чимало корисного зробили за ці роки для Болграда, Болградської громади і не тільки.

«Про вас уже знають далеко за межами Болградського району та навіть області. Адже ви неодноразово були учасниками спартакіад. Неоціненний і ваш внесок, який ви першими зробили з початком війни в Україні, – допомагали внутрішньо переміщеним особам, нашим мешканцям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, з організацією доставлення для них безкоштовних обідів, які надавали благодійники. Саме ви за підтримки Болградської міської ради відкрили збирання необхідного для постраждалих жителів Херсонщини внаслідок підриву Каховської ГЕС. Більш того, почавши з перших днів війни плести маскувальні сітки для наших захисників, ви продовжуєте робити це й сьогодні. Дякую вам величезне за цю вашу тверду громадянську позицію, за вашу небайдужість та активність”, – зазначила у своїй вітальній промові секретар Болрадської міської ради Віра Ніколаєнко, вручивши почесні грамоти представникам «Вікторії».

Несподіваний подарунок у вигляді конверта з грошима передала керівникові «Вікторії» Тетяні Бажалюк волонтерка Оксана Кілафли.

«Я не знаю, що б робила без вас, без ваших золотих рук, які продовжують плести сітки для наших бійців», – зазначила вона, звертаючись до керівника та членів «Вікторії».

Зі словами теплих побажань також звернувся до присутніх перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан.

«Дякую вам за вашу допомогу, ваш досвід та вашу мудрість», – сказав він і вручив Почесну грамоту Болградської РВА Тетяні Бажалюк, яка ось уже сьомий рік із вісімнадцяти є керівником організації інвалідів «Вікторія».

З вдячністю присутні прийняли також музичні сюрпризи, які їм цього дня подарували артисти Центру культури та дозвілля Болградської міської ради.

Для довідки. Організація «Вікторія» була заснована рішенням статутних зборів осіб з інвалідністю 14 жовтня 2005 року. А почала працювати з моменту реєстрації у державному реєстрі юридичних осіб з 30 жовтня 2005 року. Мета її заснування – інтеграція людей з інвалідністю в суспільство, створення рівних з іншими громадянами України умов для участі в усіх сферах життя суспільства.

Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія» Своє "повноліття" відзначила Болградська міська організація інвалідів «Вікторія»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x