Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Розслідування завершено: в Ізмаїлі судитимуть чоловіка за незаконне виготовлення алкоголю

0 коментарів 29592 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В справі винесено обвинувачення 60-річному мешканцю міста Ізмаїл, який організував виготовлення алкогольних напоїв незаконно. Чоловік змішував спирт з барвниками та харчовими добавками та продавав ці незаконно виготовлені алкогольні напої через інтернет.


Правоохоронці провели обшуки в домогосподарстві фігуранта і вилучили значну кількість незаконно виготовлених алкогольних виробів, харчові добавки, барвники, накладні служби доставки, чорнові записи та готівку в іноземній валюті. Загальна вартість вилученого майна оцінюється більше, ніж в 9 мільйонів гривень.

Наразі усе це майно підлягає арешту, а правопорушнику повідомлено про підозру. Справа передана до суду, і за ст.204 ч.1 Кримінального Кодексу України, яка регулює незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування підакцизних товарів, винного можуть очікувати позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, конфіскація майна та знищення незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва і сировини їх виготовлення.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x