Понад мільйон гривень бюджетних коштів “на вітер”, а точніше ─ на світло: аудитслужба виявила порушення в Кілійському МУВГ в оплаті послуг електропостачання

0 коментарів 47574 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійським міжрайонним управлінням водного господарства були проведені зайві видатки на суму 1 144,37 тис. гривень за постачання електроенергії. Про це, із посиланням на Держаудитслужбу України, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як виявили аудитори, компанія-переможець за результатом проведеного аукціону уклала договір на постачання електричної енергії Кілійському МУВГ, підпорядкованого Державному агентству меліорації та рибного господарства України.

Проте компанія з постачання електричної енергії змінила тариф на послуги без надання документального підтвердження факту коливання ціни електроенергії на ринку.  Як результат ─ Кілійським МУВГ проведені зайві видатки на суму понад мільйон гривень.

Під час перевірки дотримання умов договору із закупівлі паливно-мастильних матеріалів, ревізори виявили аналогічне порушення. Це призвело до втрат фінансових ресурсів Кілійським МУВГ на суму 192,45 тисяч гривень.

Крім того, екскерівнику та його послідовнику за відсутності відповідного погодження органом вищого рівня безпідставно було нараховано та виплачено премії на суму 110,22 тисяч гривень (з ЄСВ).

На чотирьох  відповідальних посадових осіб управління складено протоколи за адміністративні правопорушення, а матеріали ревізії надіслано до Одеської обласної прокуратури.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x