Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим

0 коментарів 31482 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора мешканців села Табаки, всієї Болградської громади охопила спільна скорбота, яка ще довго не відпустить тих, хто знав, поважав, цінував та любив Євгена Марчева – сина, брата, чоловіка, батька, друга та побратима, справжнього Захисника України. Вчора Євген повернувся додому на щиті, віддавши найцінніше за волю кожного українця. Як зустрічали та проводжали Героя в останній шлях у його рідному селі, бачила «Бессарабія INFORM».


Загибель Євгена Марчева – не перша втрата Болградської громади за майже два роки війни, але через те не менш гірка, а навпаки, ще більш посилює цю гіркоту.
Чоловік був у розквіті сил. Всього 41. Він міг і надалі будувати своє життя. Але щойно прийшла повістка про мобілізацію, вирушив боротися з тим, хто посилено заважав Україні своє спокійне «сьогодні» та «завтра».

Вчора, трохи менше ніж через пів року в найгарячіших точках, Євген Марчев повернувся додому. Повернувся вже як небесний воїн.
Живим коридором, з квітами, не стримуючи сліз, його зустрічали односельці, віддаючи таким чином свою пошану та подяку земляку.

«Котрий день ці думки не покидають голову про нашого однокласника. Всі ми, обдзвонюючи один одного, хочемо почути, що це неправда, що це помилка, і Женька живий… Страшно усвідомлювати, що наш добрий, скромний, порядний, вихований, працьовитий, чуйний сусід по парті, друг нашого дитинства пішов безповоротно. Багато хто знав Женю і завжди відгукувалися про нього дуже добре. Він був Людиною з величезним добрим серцем та золотими руками. Усі ми, випускники-1999 Табаківської школи, висловлюємо співчуття рідним та близьким. Завжди пам’ятатимемо і молитимемося за його спокій. Вічна пам’ять та слава Герою! Женя назавжди залишиться в історії села та України. Він захищав свою батьківщину та шкірного з нас від ворогів», – розповіла однокласниця захисника Інна Гіневська, яка також приїхала попрощатися з Євгеном.

Поховали Захисника України з військовими почестями на місцевому цвинтарі у селі Табаки.
«Бессарабія INFORM» ще раз висловлює свої щирі співчуття близьким та знайомим Євгена Марчева! Світла пам’ять герою!

Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим Останній шлях додому: у Болградській громаді попрощалися із Захисником України Євгеном Марчевим

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x