ЗСУ продовжують звільняти українські землі. Андріївка – під українським прапором

0 коментарів 24165 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українські воїни заволоділи населеним пунктом Андріївка Донецької області. Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні, Андріївку відвоювали в результаті злагоджених штурмових дій.


“В ході штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах”, – заявили у Генштабі ЗСУ.

Водночас на Бахмутському напрямку противник не полишає спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районі Богданівки. В свою чергу Сили оборони в ході наступальних дій мали частковий успіх в районі Кліщіївки.

Також про звільнення Андріївки оголосила Третя Окрема Штурмова Бригада.

“72 омсбр РФ – розбита вщент! В результаті блискавичної операції російський гарнізон Андріївки був оточений, відрізаний від основних сил та знищений”, – йдеться у повідомленнні.

За дві доби Третя окрема штурмова бригада ліквідувала:

  • начальника бригадної розвідки ворога;
  • трьох комбатів ;
  • та майже всю піхоту 72 бригади, разом з офіцерами і значною кількістю техніки.

“Станом на зараз бої тривають, наші підрозділи продовжують закріплюватись на нових позиціях. Відтак про конкретні цифри 200х, 300х противника та інші найцікавіші деталі операції – згодом. Підкреслюємо, підрозділи 72-ї омсбр РФ неодноразово діставали вагомих втрат та поразок від зіткнень з Третьою штурмовою раніше. Тепер, після відновлення та перегрупування, ворог зазнав тотального провалу”, – зазначили у бригаді.

Штурмовики зауважили, що звільнення та утримання Андріївки – це шлях до прориву на правому фланзі від Бахмута, і ключ до успіху всього подальшого наступу.

“За результати цих боїв ми платимо високу ціну. І за кров кожного нашого бійця буде відплачено тільки кров’ю”, – зазначили воїни.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x