Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Завтра Саратська громада прощатиметься із полеглим воїном: розклад траурної процесії

0 коментарів 41553 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра Саратська громада, Плахтіївка, прощатиметься із захисником Сухарським Олегом Станіславовичем, який до останнього подиху боронив рідну землю від ворога. Розклад траурної процесії опублікували земляки Героя у соцмережі.


Як розповідають односельці, Олег Сухарський народився і виріс в селищі Сарата в родині військовослужбовців. В дитинстві завжди спілкувався з підлеглими батькові – старшиною батареї, солдатами, добре розумів військове господарство.

“З 2009 року життєвий шлях привів у сусідню Плахтіївку. Разом з дружиною Вікторією будували майбутнє, виховували двох діточок. Добрий, господарь, майстеровитий та людяний Олег працював механізатором у місцевому сільгосппідприємстві. Життєві плани зруйнувало російське вторгнення в Україну”, – йдеться у публікації.

З перших днів війни солдат Сухарський став до лав Саратського ТЦК, а влітку 2023 року був направлений до військової частини, що брала участь у бойових діях.

25 вересня, під час підготовки до бойового виходу, серце Олега зупинилося.

Завтра, 28 вересня о 09.00, траурна процесія почне свій рух від Саратської лікарні за маршрутом: площа Соборна/кірха – вул.Вернера/Нова пошта – вул.Готліба Фейгеля – вул.Ігнаца Ліндла – Свято- Покровський храм Православної Церкви України, де відбудеться о 09:30 відспівування спочилого воїна.

Після прощання траурний кортеж рушить у Плахтіївку до родинної домівки, а потім на місцевому цвинтарі відбудеться поховання земляка-Героя.

Всіх жителів громади закликають віддати останню шану Захиснику України, долучившись до коридору Пам’яті за вказаним маршрутом.

Для тих, хто має бажання поїхати в Плахтіївку до місця поховання, селищною радою буде організовано автобус, який відправиться відразу після завершення служби в храмі.
Розділяємо біль і щиро співчуваємо рідним і близьким спочилого.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x