Завтра і післязавтра в Болградській громаді відбуватиметься планове відключення електропостачання: графіки та адреса

2 коментаря 18522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З приходом осені на території Болградської громади почастішали планові відключення світла,  які АТ “ДТЕК Одеські Електромережі” проводить з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, лише в поточному місяці енергетична кампанія вже тричі попереджала про можливі відключення в Болградській громаді у зв’язку з запланованим ремонтом електромереж. Щоправда, відключення не завжди відбувалися.

І все ж таки краще бути попередженим та готовим. Бо чергове відключення буде відбуватися впродовж наступних двох днів.

Так, згідно інформації АТ “ДТЕК Одеські Електромережі”, завтра с 13.00 до 17.00 години заплановане відключення світла в місті Болград по наступних вулицях: 25-го Серпня, Бессарабська, Болгарських ополченців, Варненська, Віктора Оцерклевича, Дружби, Заводська, Ізмаїльська, Інзовська, Караманєва, Космонавтів, Ігоря Хіньова, Максима Мединського, Перемоги, Поштова, Райнова, Сергієнка, Олександра Калова, Східна, Терещенка, Траянвальська, Фонтанна, Юрія Бондаренка, Ямбольська, пров. Болградський, пров. Буджацький, пров. Заводський, пров. Миру, пров. Міжквартальний, пров. Новий, проспект Соборний.

Також не буде світла в Болграді 14 вересня, з 09.00 до 15:00 години за адресою: вул. 25-го Серпня, вул. Болгарських ополченців, вул. Варненська, вул. Ізмаїльська, вул. Інзовська, вул. Караманєва, вул. Максима Мединського, вул. Перемоги, вул. Поштова, вул. Райнова, вул. Сергієнка, вул. Олександра Калова, вул. Терещенка, вул. Траянвальська, вул. Училищна, вул. Фонтанна, вул. Шпитальна, вул. Ямбольська, пл. 28-го Червня, пров. Недоступова, пров. Олександрова, пров. Сергія Кутова, проспект Соборний.

Того ж дня з 09.00 до 16.00 години заплановане відключення електропостачання також в місті Болград, але за іншою адресою: вул. Архітектурна, вул. Бессарабська, вул. Віктора Оцерклевича, вул. Заводська, вул. Космонавтів, вул. Малевинського, вул. Максима Мединського, вул. Північна, вул. Східна, вул. Транспортна, вул. Траянвальська, пров. Болградський, пров. Буджацький, пров. Миру, Ремівська.

Крім того, з 09.00 до 16.00 години 14 вересня можливе зупинення електропостачання в селі Оксамитне Болградської громади. А саме по вулицям: Молодіжна, Нова, Південна, Північна, Сергія Манулова, Східна, Шкільна, пров. Новий.

З 09.00 до 16.00 не буде світла 14 вересня і в сусідньому селі Тополине Болградської громади за адресою: вул. Зелена, вул. Лиманська, вул. Садова, вул. Сонячна, вул. Ялпугська.

У разі виникнення запитань з приводу відключень, АТ “ДТЕК Одеські Електромережі” просить звертатися за телефонами колл-центру.

Для стаціонарних телефонів:

+38 (048) 705 90 90

Для мобільних телефонів:

+38 (068) 705 90 90

+38 (095) 705 90 90

 

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Голдфингер
Голдфингер
10 месяцев назад

Стоил 1 кВт/ч —— 22 КОПЕЙКИ
в 2013 году!!!
в 2023 году – 2,64 грн,
за этот же 1 – кВт/ч.

на тысячу процентов выросла стоимость электроэнергии, для НАРОДА!!!

эти суки рогатые – на 100 ? процентов , в год , поднимали цену!!!, по приказу своих хозяев из фашингтона и мВФ!!! под вонючую болтовню, за « свободу» и «демократию», с мУйданами! ТВАРИ – эти делали всё, для развязывания ВОЙНЫ!!!

ну, теперь ещё, при таких тарифах, на электроэнергию – сидите без света!!!
Эти рого-черти обоснуют это тем, что помогают, таким образом, вам сэкономить , ваш же семейный бюджет!!!

опять_25
опять_25
10 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Коммуналка ходячая, а в 1914 г. почем коммуналка была?

А народ – тот, что ХОХЛАМИ тут в иных новостях зовешь, валерка – ебаная холерка, несмотря на собственную родословную? 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x