В Ізмаїлі засудили німця за жорстоке вбивство літньої жінки, скоєне день-в-день п’ять років тому

0 коментарів 41526 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльський районний суд засудив до ув’язнення 62-річного громадянина Німеччини, який 1 вересня 2018 року жорстоко вбив свою літню знайому, у якої час від часу працював різноробочим. Про результат п’ятирічного судового позову “Бессарабії INFORM” розповів очільник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


За його словами, засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись вдома у своєї жертви, яка проживає сама, у ході раптово виниклої сварки, з метою її вбивства, обухом сокири вдарив її по голові, від чого вона впала на землю. Далі за допомогою кухонного ножа він наніс їй множинні удари в область верхньої частини тіла та голови, порізавши їй горло. Через масивну зовнішню крововтрату потерпіла померла на місці події.

Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду від 24 серпня цього року зловмисника засуджено за вчинення даного вбивства. Вбивці призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з одночасним обранням запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у залі суду.

Як додатково з’ясувала “БІ”, злочинець своєї провини в залі судового засідання не визнав, але під час слідчого експерименту добровільно показав, як вбивав жінку. Також провину іноземця довели множинні докази.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x