В Ізмаїлі родичам загиблих захисників вручили державні нагороди

0 коментарів 19602 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 18 вересня, в будівлі Ізмаїльської районної державної адміністрації відбулось вручення державних нагород рідним Героїв, мешканців Ізмаїльського району, які загинули під час захисту від російських окупантів державного суверенітету та територіальної цілісності України, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Наказом Головнокомандувача ЗСУ від 6 червня 2023 №1225 нагородою “Хрест Хоробрих” нагороджений Артем Васильович Кваша, мешканець села Першотравневе, який загинув 11 травня цього року у Донецькій області. Почесну нагороду отримала матір Героя – Надія Андріївна Гончар.

Указом Президента України №269 від 10 травня 2023 року нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня Михайло Михайлович Діденко, який загинув торік на початку вересня також у Донецькій області. Нагороду отримав дядько Героя – Денис Васильович Кльован.

Указом Президента №284 від 18 травня 2023 року медаллю “За військову службу України” нагороджений Максим Сергійович Дмитрієв, мешканець села Нова Некрасівка, який загинув 9 червня цього року. Нагороду отримали син загиблого Захисника України Максим зі своєю матірʼю Вірою Миколаївною Делігіоз.

“…Герої не вмирають. Вони живуть в наших серцях та пам’яті народу, за мирне майбутнє якого вони віддали власні життя. Ми вдячні Захисникам та Захисницям України за мужність, героїзм, вірність військовій присязі, українському народові в битві з російськими окупантами, що розв’язали повномасштабну воєнну агресію проти України”,- прокоментували в органах районної влади.

В Ізмаїлі родичам загиблих захисників вручили державні нагороди

В Ізмаїлі родичам загиблих захисників вручили державні нагороди

В Ізмаїлі родичам загиблих захисників вручили державні нагороди

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x