За дві години посеред Ізмаїлу затримали двох любителів наркотиків

0 коментарів 26649 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 28 вересня, близько 17 години в Ізмаїлі затримали чоловіка, у якого, за попередніми даними, було виявлено сім згортків метадону. Ще за дві години у поле зору поліції потрапив мешканець села Броска, який ховав марихуану у сигаретах. Про це стало відомо “Бессарабії INFORM” з власних джерел.


В ході поверхневого огляду у 41-річного ізмаїльця, який рухався вулицею Торгова, було виявлено та вилучено згорток з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну. Чоловік зізнався, що це метадон, який він зберігав для власного вживання.

Через дві години поліцейські отримали ще одне повідомлення з інформацією, що біля меблевої фабрики “Олімп” зупинили 23-річного мешканця Броски з пачкою цигарок, всередині якої знаходився згорток з речовиною рослинного походження. Затриманий пояснив, що це маріхуана, яку він зберігає для себе.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру за статтею про незаконне зберігання психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Санкція передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі. Заборонені речовини відправлено на експертизу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x