Ухилянтів менше не стає: чергових порушників кордону біля села Кубей затримали бійці Ізмаїльського прикордонного загону

0 коментарів 26649 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болградському районі прикордонники під час службового патрулювання затримали загалом 7 чоловіків, які мали намір у незаконний спосіб перетнути кордон, та місцевого “Сусаніна”, який обіцяв їм допомогти за грошову винагороду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльський прикордонний загін.


Як стало відомо, правопорушники заздалегідь домовились про справу. Місцевий житель мав доставити до державного кордону на своєму автомобілі жителів Харківщини, Одещини, Херсонщини та Запоріжжя. За таку послугу вони мали заплатити йому по 3 тисячі доларів США з кожного. Однак компанію помітили прикордонники, тому їх план не вдався. Наразі організатора затримано, проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження.

На чотирьох осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Крім того, цієї ж ночі прикордонний наряд на цьому напрямку затримав ще двох ухилянтів з Сумської та Полтавської областей. На порушників складено відповідні адмінпротоколи.

Ухилянтів менше не стає: чергових порушників кордону біля села Кубей затримали бійці Ізмаїльського прикордонного загону
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x