Троє іноземців намагались провезти контрабанду наркотиків через ПП «Старокозаче-Тудора»

0 коментарів 16173 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровські поліцейські повідомили про підозру трьом іноземцям у контрабанді наркотичного засобу. Громадяни однієї з країн Азії намагалися завезти на територію України канабіс. Правопорушникам загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Під час здійснення контролю у міжнародному пункті пропуску «Старокозаче-Тудора» викрили іноземців,  які прямували на рейсовому автобусі зі столиці Республіки Молдови до українського міста Черкаси.

В особистих речах чоловіків віком 33-х, 46-ти та 66-ти років митники виявили декілька пакунків із речовиною рослинного походження у подрібненому та висушеному стані. На місце була викликана слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського районного відділу поліції.

У іноземців вилучили згортки з речовиною і за допомогою експрес-тесту встановили, що то є наркотичний засіб – канабіс, що є особливо небезпечним наркотичним засобом, і обіг якого заборонено. Речові докази правоохоронці скерували на експертизу, яка визначить, зокрема, і точну  вагу наркотичного засобу, а правопорушників затримали в процесуальному порядку.

Чоловіки дали пояснення, що канабіс вони перевозили для власного вживання.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у контрабанді особливо небезпечних наркотичних засобів, тобто їх переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Слідство триває», – прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Троє іноземців намагались провезти контрабанду наркотиків через ПП «Старокозаче-Тудора»

Троє іноземців намагались провезти контрабанду наркотиків через ПП «Старокозаче-Тудора»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x