Стала відома кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Кременчука

0 коментарів 19332 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 22 вересня, російські війська ввечері обстріляли місто Кременчук у Полтавській області. Внаслідок ракетного удару постраждала велика кількість людей, одна, на жаль, загинула. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на голову Полтавської ОДА Дмитра Луніна.


Як стало відомо, вчора ввечері Кременчук став мішенню одразу для декількох ракетних ударів. Силам ППО вдалось збити одну ракету, інші, на жаль, принесли з собою руйнування міської інфраструктури та госпіталізацію декількох десятків жителів міста.

Пошукові роботи з порятунку потерпілих тривали до пізнього вечора, і цифра поранених сягнула 31 людини, серед яких троє – це діти. 16 людей довелося госпіталізувати, їм надають допомогу медики. Одна людина загинула.

Унаслідок обстрілу також постраждали навколишні будівлі. Сьогодні в місті працюватиме профільна комісія, яка обстежить обʼєкти й зафіксує всі пошкодження. Люди, чиє майно постраждало, отримають компенсації, наголошують у Полтавській ОВА. Фінансування буде забезпечено з обласного та місцевого бюджетів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x