“Орлівка” позбудеться рашистського сміття та вже скоро відновить свою працю – Дімчогло

0 коментарів 54972 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вночі міжнародний поромний пункт пропуску “Орлівка” був атакований рашистськими безпілотниками та зазнав ушкоджень. Відновити роботу переправи планують у найкоротші терміни. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на засновника Юрія Дімчогло.


За його словами, “Орлівці”, яка є об’єктом цивільної та прикордонної інфраструктури, хоч і завдано значних збитків, проте, на щастя, вдалося уникнути жертв серед цивільних осіб, яких на переправі завжди багато.

“Завдяки швидким діям працівників прикордонної служби та працівників переправи було виведено з-під удару два пасажирські автобуси, в тому числі один з них з дітьми”, – зазначив він.

На жаль, постраждали водії та вантажні фури, на яких перевозили памперси, туалетний папір та вироби з пластику.

“Це є, напевно,  важливим “військовим” вантажем”, – обурюється автор.

Проте ні він, ні інші члени команди не втрачають оптимізму та обіцяють, що невдовзі робота потужного пункту продовжить роботу.

“Хочу всіх запевнити, що наша потужна команда Поромного комплексу Орлівка зробить все, щоб у найкоротші терміни прибрати рашиzстке сміття з нашого цивільного об’єкта, та дуже-дуже скоро у найкоротші терміни ми запустимо роботу найєвропейського кращого та комфортного пункту пропуску на півдні України!“, – підкреслив Дімчогло.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x