Олексій Резніков подав заяву про відставку з посади міністра оборони

3 коментаря 37341 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, що подав заяву про відставку до голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. Про це він заявив у понеділок, 4 вересня, передає “Бессарабія INFORM”.


На виконання рішення президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий. Тримаймо стрій!” – написав Резніков.

У заяві на звільнення Олексій Резніков підкреслив, що за 22 місяці його роботи було виконано ключові завдання, які було визначено під час початку його роботи на посаді. Які саме завдання виконано, міністр не уточнив.

“Пройдено непростий шлях. Від категоричної відмови надавати Україні стінгери у листопаді 2021 року, коли мене тільки було призначено на посаду Міністра оборони України, до формування “авіаційної коаліції”, надання сучасних танків, засобів ППО/ПРО, далекобійних ракет, бронетехніки, артилерії, РСЗВ, інших видів сучасної зброї західного зразка“, – повідомив Резніков.

3 вересня Президент Володимир Зеленський заявив, що впродовж тижня запропонує парламенту звільнити Олексія Резнікова з посади міністра оборони і призначити на відповідну посаду чинного голову Фонду державного майна Рустема Умєрова.

Згідно зі статтею 114 Конституції України, міністр оборони та міністр закордонних справ призначаються Верховною Радою за поданням Президента.

Олексій Резніков очолює Міністерство оборони України з 4 листопада 2021 року. Раніше, з 4 березня 2020 року до 3 листопада 2021 року, він обіймав посаду віцепрем‘єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, у січні 2023 року навколо Міністерства оборони України розгорівся корупційний скандал у сфері закупівель. Тоді вперше з’явилася інформація про ймовірну відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони.

Олексій Резніков подав заяву про відставку з посади міністра оборони

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Антон
Антон
7 месяцев назад

Бородатое ЧМО

Голдфингер
Голдфингер
7 месяцев назад

Как же ж так?
В разгар – успешнейшего наступления, которое идёт уже три месяца и в отставку? Все лавры достанутся – просто непричастным, к такому успеху! Безобразие! Несправедливо!!!
Да и нельзя, в такой ответственный момент, лишаться такого квалифицированного казнакрада и непревзойдённого вора виртуоза! Это большая, да что там большая, просто огромная потеря!!!!!!!!!
Да, рогули обосцАтые???!!!

??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
7 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Главное, валерка, гляди, шоб СУРОВИКИНА не отправили к МуМу герасимову 😉

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x