На Одещині директора філії ДП «Ліси України» викрили у видачі лісорубних квитків у Нацпарку – його можуть посадити на 10 років

0 коментарів 17739 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині правоохоронці припинили злочинну діяльність директора філії Державного підприємства «Ліси України», який видавав лісорубні квитки на рубку дерев у Національному природному парку «Куяльницький».


Як повідомили у відділі комунікації поліції Одещини, завдані державі збитки оцінені у 79 мільйонів гривень. Слідчі територіального управління ДБР повідомили зловмиснику про підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Встановили та припинили протиправну діяльність посадової особи працівники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області спільно зі співробітниками Державного бюро розслідувань у місті Миколаєві.

Оперативники встановили, що посадовець, незважаючи на заборону проведення лісогосподарських заходів у виді рубки в межах об’єктів природно-заповідного фонду, упродовж 2022 та 2023 років налагодив схему видачі  лісорубних квитків на здійснення рубок деревини на території одного з лісництв Національного природного парку «Куяльницький».

Слідчими територіального управління ДБР у місті Миколаєві, з урахуванням зібраних оперативниками поліції матеріалів, директору філії ДП «Ліси України» вже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, що  спричинило тяжкі наслідки).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

На Одещині директора філії ДП «Ліси України» викрили у видачі лісорубних квитків у Нацпарку - його можуть посадити на 10 років

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x