На Одещині чоловік жорстоко заколов собаку на очах у очевидців – може “сісти” за це на три роки

1 коментар 29727 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахливий і жорстокий випадок поводження з тваринами стався на Одещині 11 вересня. Чоловік зарізав собаку, тому що вона йому здалась “хворою та нещасною”. 49-річного “живодера” поліція затримала за підозрою у жорстокому поводженні з тваринами.


Як повідомили в обласному ГУНП, подія сталася в обласному центрі ввечері 11 вересня біля ринку на вулиці Героїв Крут. За словами очевидців, невідомий чоловік наніс декілька ударів ножем у шию собаці породи китайська-чубата. Тварина від отриманих поранень невдовзі померла. Власник тварини наразі встановлюється.

Працівники поліції провели ряд слідчо-розшукових дій, під час яких вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених в районі скоєння правопорушення, проаналізували інформацію у соціальних мережах, опитали місцевих жителів, обійшли вулиці та житлові будинки, і врешті встановили особу, причетну до правопорушення. Ним виявився 49-річний житель Одеси. Чоловіка розшукали за місцем мешкання і вилучили у нього ймовірне знаряддя злочину, яке буде скеровано на експертизу.

Зі слів правопорушника, пес йому здався хворим та нещасним, тож він вирішив полегшити його муки, позбавивши життя ножем, який постійно носив при собі.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. У справі призначено низку експертиз, у тому числі судово-ветеринарну. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у жорстокому поводженні з тваринами, що належать до хребетних, що призвело до загибелі тварини. Йдеться про санкцію ч.1 ст. 299 КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

На Одещині чоловік жорстоко заколов собаку на очах у очевидців - може "сісти" за це на три роки

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гриня
Гриня
7 месяцев назад

Вот придурок…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x