Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканка Вилкового бере участь у національному конкурсі краси “Міс Україна”

3 коментаря 297513 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дев’ятнадцятирічна уроджениця Вилкового Марія Сітнікова бере участь в конкурсі краси “Міс Україна” серед 25 претенденток, де є єдиною представницею Одещини. Красуні потрібна підтримка, адже цього року відбір проведуть виключно в онлайн-форматі на сайті конкурсу, тобто замість професійного журі переможниць обиратимуть українці.


На сайті проєкту Марія знаходиться під номером 18. Проголосувати за дівчину можна в одній з трьох номінацій. Це в разі її перемоги вплине на подальшу участь дівчини у міжнародних конкурсах: чи то “Міс всествіт 2023”, чи то “Міс Земля 2023”, чи то “Міс Інтернешнл 2023”. Сама дівчина більше схиляється до номінації саме “Міс Україна”, що зазначила під час відеоінструкції до голосування. Марія пояснила, що для того, щоб мати можливість віддати голос за неї, потрібно обрати красунь у всіх трьох номінаціях, після чого з’явиться функція “проголосувати”. “БІ” перевірила, це займає менше ніж хвилину.

“Мене звати Марія і мені 19 років. Мудра не по роках, рішуча, щира, комунікабельна та жіночна – це все про мене. Займаюсь моделінгом з 15 років. Працювала з відомими брендами, такими як Frolov, Tony Ward couture, Roberto Cavalli, Rami Kadi Maison de Couture. Моя суперсила полягає в тому, що я можу робити декілька справ одночасно і встигати скрізь. Не дивлячись на це, я знаходжусь у тотальному спокої завдяки вмінню звільнити свій мозок від непотрібних думок”, – розповідає про себе учасниця.

Мешканка Вилкового бере участь у національному конкурсі краси "Міс Україна"

Підтримати представницю від Бессарабії можна за посиланням.

Нагадаємо, у 2017 році до грандіозного фіналу конкурсу дійшла мешканка Кілії Аліна Рудан. Ми могли спостерігати за її дефіле з екрана національних каналів. І хоча вона не стала переможницею, пообіцяла, що Кілія про неї ще почує. Зараз Аліна проживає за кордоном, має власну модельну агенцію та продовжує працювати за фахом.

Мешканка Вилкового бере участь у національному конкурсі краси "Міс Україна"
Кіліянка Аліна Рудан
guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Голдфингер
Голдфингер
1 год назад

Наверняка красивая девушка!
Только усраина здесь причём???

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад
Ответить на  Голдфингер

Так, ты ж не по девушкам, zиzалупка 😉

Ваня
Ваня
1 год назад

Гарна, бо наша

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x