Мешканець Кілійської громади привласнив прикраси старенької одеситки майже на 50 тисяч гривень

0 коментарів 53730 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру у скоєнні крадіжки жителю Кілійської громади, який викрав з оселі 75-річної одеситки ювелірні прикраси майже на 50 тисяч гривень. 31-річному чоловіку, який має вже не одну судимість за майнові злочини, загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на ГУНП в Одеській області.


Вдень, коли пенсіонерки не було вдома, зловмисник шляхом віджиму металопластикового вікна проник до її будинку і викрав золоті вироби на суму майже 50 тисяч гривень.

За тиждень правоохоронці встановили особу правопорушника, яким виявився житель Кілійської ТГ. Його поліцейські затримали в процесуальному порядку за місцем тимчасового мешкання в Одесі.

У ході слідства було встановлено, що викрадені золоті прикраси зловмисник заклав у ломбард, де їх реалізували. Отримані гроші правопорушник витратив на власні потреби.

«Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом прокурорів Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне викрадення чужого майна, тобто крадіжку, вчинену повторно, з проникненням у житло, в умовах воєнного стану. Згідно із законодавством, правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають», – зазначила старша слідча слідчого відділу Одеського районного управління поліції №1 Катерина Боратинська.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x