Мешканець Арциза, який незаконно нарубав дерев на 56 тисяч гривень, може загриміти до в’язниці на три роки

0 коментарів 13122 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили жителю міста Арциз про підозру у незаконній порубці дерев у захисних лісових насадженнях. Чоловіку, який спиляв сім дерев на початку серпня поточного року та спричинив державі істотну шкоду, загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Про незаконну порубку дерев у яру біля міста Арциз невідомим чоловіком у поліцію повідомили свідки події.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили 25-річного місцевого мешканця, який на власному автомобілі приїхав до захисних лісових насаджень та за допомогою бензопили спиляв загалом сім дерев – акації та берести, підготувавши їх для транспортування. На вирубку деревини дозвільних документів у чоловіка не було.

У правопорушника вилучили автомобіль зі знаряддям злочину та деревами, які надалі долучили в якості речових доказів до провадження, розпочатого за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України. В ході слідства було проведено судово-економічну експертизу, за висновками якої чоловік своїми діями завдав державі шкоду на суму майже 56 тисяч гривень.

Фігуранту повідомили про підозру у незаконній порубці дерев у захисних лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду.

“Відповідно до санкції вищезгаданої статті, за це передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17 000 до 25 500 гривень, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років», – зазначили у поліції.

Поліцейські закликають громадян бути свідомими, не знищувати лісові насадження, а потреби у деревині вирішувати у законний спосіб. Також вдячні небайдужим громадянам, які не залишаються осторонь та сповіщають поліцію про правопорушення.

Мешканець Арциза, який незаконно нарубав дерев на 56 тисяч гривень, може загриміти до в'язниці на три роки
Мешканець Арциза, який незаконно нарубав дерев на 56 тисяч гривень, може загриміти до в'язниці на три роки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x