Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій

0 коментарів 17037 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора в глядацькій залі КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради було багатолюдно, як ніколи. Тут пройшли урочистості, присвячені вихователям та працівникам дошкільних закладів, бібліотекарям та педагогам, чиї професійні свята відзначаються наприкінці вересня – початку жовтня. Як все відбувалося, бачила власна кореспондентка «Бессарабії INFORM» в Болграді.


Розпочався захід з хвилини мовчання та звучання гімну України.

«На жаль, цей день ми зустрічаємо в не мирний для країни час.. Молоді хлопці та дівчата, патріоти своєї землі, серед яких, скоріш за все, є і ваші вихованці, прямо зараз міцно стоять на обороні нашої неньки України. І ми завжди будемо пам’ятати, завдяки кому ми можемо сьогодні навчати, навчатися, любити та просто жити. Схилимо голови перед тими, хто поліг в страшній війні, що вирує на нашій землі, священною хвилиною мовчання», – зазначила ведуча Тетяна Жужукова.

Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій

Після цього вона повідомила про подію, якою повною мірою може пишатися Болградська громада. З’ясувалося, що в той самий час, коли в Болграді проходив захід, присвячений освітянам і бібліотекарям, вчитель інформатики опорного навчального закладу Болградської ТГ, заслужений вчитель України Ольга Пашкевич, отримувала нагороду Президента України Володимира Зеленського. Таке високе звання було присвоєно їй місяць тому – в День Незалежності України.

Багато теплих привітянь було сказано вчора на адресу людей, які були в залі, та професії яких грають велику роль у житті кожного з нас. Загалом сорок сім грамот і Подяк від голів Болградської районної (військової) адміністрації, Болградської районної та міської ради, очільниці відділу освіти Болградської міської ради та голови Болградської об’єднаної організації профспілки працівників освіти отримали в цей день освітяни та бібліотекарі Болградської громади – люди, які щоденно не тільки відкривають жагу до пізнання, а й допомагають відрізняти добро від зла.

Це – представники та представниці восьмих закладів дошкільної освіти, десяти закладів загальної середньої освіти І-III ступенів, з яких два заклади підпорядковані Департаменту освіти та науки – Болградська гімназія ім. Г.С. Раковського та Болградська спеціальна школа Одеської обласної ради.

Почесними грамотами були нагороджені також працівники позашкільного закладу «Болградський центр дитячо-юнацької творчості», комунальної установи «Болградський центр професійного розвитку педагогічних працівників» та Болградського інклюзивно-ресурсного центру, який забезпечує права дітей з особливими освітніми потребами.

І, авжеж, були відзначені за свою значну та сумлінну працю бібліотекарі – зберігачі мудрості, науки та нашої культурної спадщини.

Додамо, що церемонія нагородження гармонійно перепліталася з вокальними та танцювальними номерами, які щиро дарували винуватцям заходу артисти Центру культури та дозвілля Болградської міської ради та вихованці дошкільних закладів громади.

Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій Майже півсотні грамот та подяк: в Болграді вперше вшановували представників та представниць одразу трьох професій

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x