Кліщіївка вільна! Ще один стратегічний населений пункт – під контролем ЗСУ

0 коментарів 24651 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сили оборони звільнили населений пункт Кліщіївка на Бахмутському напрямку Донецької області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресслужбу Східного угруповання військ, бригади “Лють” у Facebook. Окрім того, коментар “Українській правді” надав капітан Ілля Євлаш.


“Можу підтвердити, це сталося завдяки зусиллям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади та об’єднаної бригади Нацполіції “Лють”, – зазначив військовий.

Наразі, за словами Євлаша, в деокупованому населеному пункті тривають стабілізаційні заходи, Сили оборони закріплюються на позиції.

Разом з тим, об’єднана штурмова бригада Нацполіції “Лють” опублікувала відео з Кліщіївки й також підтвердила звільнення населеного пункту.

“Ми, воїни 80 окремої десантно-штурмової бригади, 5 окремої штурмової бригади, окремої об’єднаної штурмової бригади поліції “Лють” виконали завдання – звільнили населений пункт Кліщіївка Донецької області від окупантів. Проте ворог не полишає спроб захопити його знову”, – зазначають наші військові.

Слава ЗСУ!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x