Через нічну атаку дронами у Вилківській громаді сталась пожежа

0 коментарів 87291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителі Ізмаїльського району вже вкотре були атаковані в ніч на понеділок безпілотними літальними апаратами. На щастя, постраждалих серед цивільних немає. Однак наслідки обстрілу все ж таки є. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як повідомив очільник району Родіон Абашев, через влучання в рекреаційну інфраструктуру міста Вилкове виникла пожежа.

Наші рятувальники все оперативно ліквідували. Щиро вдячний Силам безпеки та оборони України, які продовжують невтомно захищати нас від російської навали. Ви – Герої!“, – прокоментував події минулої ночі Абашев.

Загалом, як повідомили у силах протиповітряної оборони, у ніч на 18 вересня ворог атакував Україну ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. «Шахеди» летіли з двох напрямків: (Приморсько-Ахтарськ – рф та мис Чауда – ТОТ Крим). Усього зафіксовано 24 ударних БпЛА, у напрямку Миколаївської та Одеської областей.

Зокрема, над Одещиною було збито 11 дронів, 5 – над Миколаївщиною та 2 над Кіровоградщиною.

Щодо крилатих ракет, якими ворог також щедро намагався “пригостити” українські землі вночі, їх пуски зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС окупанти здійснили з Волгоградської області. Залучено було вісім бортів, зафіксовано пуски 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55. На щастя, усі 17 було знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей.

Через нічну атаку дронами у Вилківській громаді сталась пожежа

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x