Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Бессарабія серед найкращих: Шабівський та Кілійський заклади освіти отримали винагороди в конкурсі для шкіл «Назад у майбутнє»

0 коментарів 46548 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Навчальні заклади зі всієї країни брали участь у конкурсі для шкіл «Назад у майбутнє», організованому спільно з Міністерством цифрової  трансформації та IT-компанією EPAM Ukraine. Наразі оголошено результати конкурсу, про що розповіли на сторінці Програми EGAP. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


За умовами конкурсу будь-який навчальний заклад із переліку пілотних громад Програми EGAP міг створити відеоролик на тему «Назад у майбутнє: моя школа в 2033 році» та поборотися за сучасну STEM-лабораторію. У конкурсі взяли участь понад 70 закладів освіти.

За результатами двох етапів конкурсу оголосили десять переможців, серед яких ОЗ «Шабівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Білгород-Дністровського району.

Окрім головного призу — STEM-лабораторії, яку отримають 10 шкіл-переможців, для інших 10 активних закладів за програмою приготували сучасні набори робототехніки. Такий набір отримав і заклад з Ізмаїльського району ─ Кілійський опорний заклад №4.

«Вітаємо переможців! Нумо втілювати ваші новаторські ідеї для побудови школи майбутнього! Дякуємо Мінцифрі та компанії EPAM за круту співпрацю та підтримку наших шкіл, а всім учасникам — за ваш ентузіазм та творчий підхід!», ─ йдеться на сторінці Програми EGAP.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x