4 освітні заклади Арцизької громади увійшли до сотні найкращих в області за результатами національного мультипредметного тестування

0 коментарів 20952 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно був складений рейтинг закладів загальної середньої освіти Одеської області, який проводив інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» за підсумками національного мультипредметного тесту 2023 року. В результаті 4 заклади загальної середньої освіти Арцизької громади увійшли до сотні найкращих, а саме: Арцизький ОЗО №1 — ліцей, Холмський ліцей, Виноградівський опорний заклад та Арцизький ліцей №5. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку міську раду.


Варто зауважити, що значний вплив на цьогорічний рейтинг має пороговий бал «склав/не склав», який у 2023 році був встановлений заздалегідь і став для деяких предметів значно нижчим, ніж у попередні роки. Так, з української мови не подолали поріг «склав/не склав» лише 0,09% учасників (у 2021 році – 7,45 %), що вплинуло на рейтингові таблиці, оскільки в рейтингу враховуються учасники, які не подолали пороговий бал з предмета.

Найкращий результат серед шкіл Арцизької громади має Арцизький ОЗО №1 – ліцей, який займає 31 місце у рейтингу. У ТОП-100 також увійшли: Холмський ліцей, який розташувався на 57 сходинці рейтингу, Виноградівський опорний заклад, який посів 64 місце та Арцизький ліцей №5, який зайняв 85 місце.

Щодо інших закладів освіти Арцизької громади, місця у рейтингу розподілені наступним чином:

106 місце – Арцизький ліцей №4;
118 місце – Прямобалківський ліцей;
136 місце – Деленський ліцей;
163 місце – Задунаївський ліцей;
188 місце – Арцизька гімназія з початковою школою філією Арцизького опорного закладу освіти №1-ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міськради (3 школа);
276 місце – Главанський ліцей;
286 місце – Кам’янський ліцей.

Варто підкреслити: учні низки шкіл через військові дії залишили свої регіони й продовжували навчання онлайн в інших областях України або за кордоном. І тому ці чинники істотно вплинули на місце конкретного закладу в рейтингу закладів регіону і на місце конкретної області в рейтингу областей.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x