Життя нічому не вчить: мешканець Ізмаїлу вже в п’ятий раз відповідатиме перед законом за розповсюдження наркотиків

0 коментарів 22896 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


44-річного чоловіка викрили оперативники територіального підрозділу поліції. Вони встановили, що зловмисник, бажаючи наживи, навіть не переймався заходами безпеки, оскільки продавав наркотичні засоби неподалік свого місця мешкання безпосередньо із рук у руки – його затримали як раз під час збуту кількох пакетиків з метадоном. Наркотичний засіб вилучили, перевірили експрес-тестом і скерували на експертне дослідження. В якості речових доказів були вилучені й гроші, отримані за товар. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Варто також зауважити, що затриманий житель Ізмаїлу вже має “досягнення” у цій сфері: його чотири рази засуджували до покарання, не пов’язаного з ув’язненням, за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Цього разу за збут наркотичних засобів йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів  з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Походження наркотичного засобу та повне коло осіб, які, можливо, причетні до даного наркозлочину, правоохоронці встановлюватимуть в ході досудового розслідування», – повідомив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Наостанок зазначимо, що нині в суді на розгляді знаходяться ще три обвинувальні акти відносно нього за аналогічні злочини.

Життя нічому не вчить: мешканець Ізмаїлу вже в п'ятий раз відповідатиме перед законом за розповсюдження наркотиків

Життя нічому не вчить: мешканець Ізмаїлу вже в п'ятий раз відповідатиме перед законом за розповсюдження наркотиків

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x