В Ізмаїлі ще одна земельна ділянка буде орендована великою компанією майже на 50 років

0 коментарів 77760 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


15 серпня в Ізмаїлі відбулась чергова сесія міської ради. Одне з небагатьох питань, які розглядались та були вирішені на ній, стосувалось земельної ділянки площею 1,9512 га, яка розташована на околиці міста. Взяти її в оренду виявила бажання фірма, назву якої торік чули в Ізмаїлі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Згідно з рішенням 52 сесії VIII скликання, фірма “ТОВ Мерітайм вей” отримала право оренди строком на 49 років майже 2 га землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Орендну плату міськрада встановила у розмірі 4,35% від нормативної грошової оцінки в рік із щорічним збільшенням на 0,05%.

Також в рішенні сесії говориться про те, що орендарі, незважаючи на великий період оренди, повинні використовувати земельну ділянку лише за цільовим призначенням з дотриманням вимог чинного законодавства. В іншому випадку – якщо орендарі будуть використовувати землю способами, що суперечать екологічним вимогам, – міська влада порахує це підставою для припинення права користування. І договір оренди буде розірвано.

Додамо, що основним видом діяльності “ТОВ Мерітайм вей” є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

В Ізмаїлі ще одна земельна ділянка буде орендована великою компанією майже на 50 років

В Ізмаїлі ще одна земельна ділянка буде орендована великою компанією майже на 50 років

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x