Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Тарутинській громаді на Болградщині зібрали кошти на дрон та портативну станцію для військових

1 коментар 26352 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У липні Тарутинська громада, на прохання земляків-військовослужбовців, які перебувають на Донецькому напрямку, оголосила збір коштів на покупку дрона та портативної зарядної станції. Наразі збір коштів на дрон та портативну станцію закрито. Про це, із посиланням на Болградську РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


До збору коштів долучилися працівники установ та організацій, депутати селищної ради, керівники сільськогосподарських підприємств, підприємці та просто мешканці громад. Готівкою вдалося зібрати 42 322 грн.

«На банківський рахунок поступило 38 367 грн, з них 23 679 були перераховані Микитою Андронакі односельцем командира взводу розвідки 21 бригади батальйону «Чорноморська Січ». У зборі коштів допомагали відвідувачі кав’ярні «Black Caff» м.Одеса», ─ йдеться у дописі.

Завдяки спільним зусиллям, вдалося зібрати понад 80 тисяч гривень. Тепер закупкою дрона займатиметься Благодійний фонд «Батальйон Чорноморська Січ».

«Окрім того мешканкою селища Тарутине, студенткою Південноукраїнського університету ім.Ушинського Аліною Казанжи організований збір коштів серед своїх знайомих та друзів. Зібрано 11 000 грн., які будуть використані для придбання портативної зарядної станції», ─ поділилися далі у дописі.

Також під час пленарного засідання позачергової сесії селищної ради депутати та працівники долучилися до збору коштів на портативну зарядну станцію, завдяки чому було зібрано ще 10 650 грн.

«Щиро дякуємо усім, хто зробив свій внесок у Перемогу, бо ця допомога вкрай важлива і для військових, і для нас. Наша небайдужість дає силу захисникам жити та боротися! Не втомлюйтесь допомагати нашим захисникам, вони гарантія нашого спокою!», ─ наголошують у громаді.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
*****
*****
1 год назад

Молодцы!!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x