Президент нагородив мера Ізмаїлу Орденом «За заслуги» ІІ ступеня – за які саме

0 коментарів 36585 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський в День Незалежності України вручив Ізмаїльському міському голові Андрію Абрамченко Орден «За заслуги» ІІ ступеня.


Почесну відзнаку ізмаїльський мер отримав з рук голови країни на Софіївській площі у Києві під час церемонії нагородження військових та цивільних осіб державними нагородами.

Нагородили Андрія Абрамченко “За значні заслуги у зміцненні Української державності, мужність і самовідданність, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обовʼязку”.

“Це – висока оцінка з боку держави наполегливої роботи всієї громади міста Ізмаїл. З особливою гордістю передаю мешканцям Ізмаїла вітання пана Президента України та його підтримку нашому місту, яке під час повномасштабної російської агресії проти українського народу завдяки героїзму та самовідданості Сил безпеки та оборони України наполегливо працює на зміцнення економіки нашої країни. Поєднані любов’ю до рідної землі та відданістю власній країні, ми всі разом наближаємо Перемогу! Слава Україні!”, – висловився міський голова з приводу отриманої нагороди.

Президент нагородив мера Ізмаїлу Орденом «За заслуги» ІІ ступеня - за які саме

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x