Позбавила життя ударом у серце: на Білгород-Дністровщині підігріта оковитою молода жінка зарізала співмешканця

0 коментарів 129951 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23-річна жителька Білгород-Дністровського району під час спільного вживання алкогольних напоїв ударом у серце вбила свого 30-річного співмешканця. За скоєне молодій жінці загрожує до 15 років ув’язнення. Про трагічний випадок розповіли в обласному управлінні поліції, передає “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо, до правоохоронців звернувся чоловік з повідомленням про те, що виявив свого 30-річного брата з ножовим пораненням серця, який помер до приїзду «швидкої».

Прибувши за місцем виклику, поліцейські встановили, що смерть чоловіка настала унаслідок гострої крововтрати від поранення серця, яке чоловіку нанесла його співмешканка.

З місця злочину поліцейські вилучили скривавлений ніж та інші речові докази, які скерували на експертні дослідження, а правопорушницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігурантці повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

“Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі”, – розповіли у поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x