Під колесами фури мешканця Саратського району загинув 16-річний шевченківець

0 коментарів 275454 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 серпня, близько 23 години в центрі села Шевченкове Кілійської громади під колесами вантажівки загинув 16-річний хлопець. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області та власні джерела  у поліції. 


Попередньо встановлено, що 37-річний житель села Кулевчі Кулевчанської громади (колишній Саратський район) , керуючи вантажним автомобілем «DAF» з причепом, не помітив у темряві 16-річного шевченківця, який йшов по дорозі, і здійснив на нього наїзд. За словами водія, побачив хлопця він в останній момент, натиснув на гальма, але все ж передньою частиною авто наїхав на нього.

Потерпілого з чисельними травмами доправили у Кілійську багатопрофільну лікарню, де від отриманих травм він, на жаль, помер.

«Керманича перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Триває слідство», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Юрій Сухий.

Поліцейські наголошують на суворому дотриманні всіма учасниками дорожнього руху ПДР. І водії, і пішоходи повинні бути дуже уважними на дорозі. В темну пору доби пішоходам необхідно позначати себе світлоповертальними елементами або ліхтариками.

Під колесами фури мешканця Саратського району загинув 16-річний шевченківець

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x