На Одещині виявили підпільний цех із виробництва цигарок: ділки організували “бізнес” в орендованому будинку

0 коментарів 20925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


27-річний одесит облаштував підпільний цех на території одного з приватних домоволодінь, яке спеціально для цього орендував. «Цех» був обладнаний усім необхідним устаткуванням, що дозволяло забезпечувати повний цикл виготовлення контрафактної тютюнової продукції «кущовим» методом під виглядом відомих брендів.  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Для безперервного процесу виготовлення та реалізації фальсифікованого підакцизного товару організатор «бізнесу» залучив двох знайомих, 23-х і 26-ти років, роботу яких координував та контролював особисто. До їх обов’язків входила безпосередня участь у процесі виробництва, зберігання та продаж цигарок.

Замовлення ділки приймали через спеціально створені сайти та за телефоном, а готову продукцію надсилали замовнику поштою або здійснювали кур’єрську доставку до місць роздрібної торгівлі – від 50 до 70 відправок по Україні на добу.

За місцем виробництва підакцизних товарів правоохоронці вилучили понад 770 000 гільз для цигарок, понад тонну тютюну, ароматизатори, 3 500 упаковок паперу для самокруток, 755 машинок для набивки сигаретних гільз, гроші та робочі записи.

Загальна вартість вилученої продукції та сировини становить майже 1,4 млн грн.

Кримінальне провадження розслідується за ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

На Одещині виявили підпільний цех із виробництва цигарок: ділки організували "бізнес" в орендованому будинку
На Одещині виявили підпільний цех із виробництва цигарок: ділки організували "бізнес" в орендованому будинку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x