Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Донеччині в результаті ворожого артобстрілу загинув захисник з села Криничне Семен Демиров

0 коментарів 38637 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


15 серпня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність України в селі Урожайне Волноваського району Донецької області, під час виконання бойового завдання, в результаті артобстрілу загинув мешканець села Криничне Семен Демиров. Про це, посилаючись на голову Криничненської громади Степана Велікова, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Як зазначив очільник громади, сім’я загиблого відчула щось недобре, коли Семен 17 серпня в день народження сина Даніїла не вийшов на зв’язок і не привітав його з днем народження.

“Це непоправна втрата для сім’ї, рідних, односельців, усієї нашої громади.Семен був сином, чоловіком, батьком, хорошим другом і просто гарною людиною. Криничненська сільська рада висловлює щирі співчуття дітям, дружині, матері воїна, близьким та друзям. Розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і шана Герою, який віддав своє життя за звільнення України!”, – зазначив Степан Веліков.

Інформацію про день та час, коли мешканці міста зустрічатимуть свого Героя на рідній землі, та дату прощання у громаді повідомлять додатково.

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Захисника! Сумуємо разом з вами.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x