Кілійського сенсея завтра проведуть в останню путь живим коридором, оголошено день жалоби (розклад)

0 коментарів 58374 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 25 серпня, в Кілії відбудеться прощання з засновником кілійського бійцівського клубу Ахілл та головним корабельним старшиною Леонідом Єлисеєвим, який раптово помер 19 серпня в місті Ізмаїл. Для нього організовують живий коридор та певні військові почесті. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


До організації прощання долучилася Кілійська міська рада, адже тренер за життя не лише зробив дуже багато для розвитку спорту міста, а й був військовослужбовцем.

“Звістка про раптову смерть Леоніда Леонідовича Єлисеєва стала ударом для всіх мешканців нашої громади. За час роботи в дитячо–юнацькій спортивній школі Леонід підготував багато майстрів спорту України. Віддати своє життя служінню дітям – найвищий прояв любові до свого покликання. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті Леоніда. Він був доброю, чуйною, веселою людиною, справжнім професіоналом своєї справи, надійним вірним другом і дуже люблячим чоловіком і батьком. Це скорботний та важкий час для всіх друзів та близьких, колег і співслужбовців”, – зазначив голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський та оголосив, що на день його поховання оголошено День жалоби.

Прощання з померлим та відспівування відбудеться завтра, 25 серпня 2023 року о 10.00 за адресою: м.Кілія, вул. Садова, 9, куди, окрім близьких, рідних, колег та знайомих, мають прибути і чисельні учні сенсея.

Приблизно об 11.00 – 11.30 похоронна процесія рушить з дому по маршруту: вул. Садова, вул. Захисників Зміїного, вул. Портова, вул. Миру, вул. Кіченка та вул. Гагарінська з зупинкою біля ДЮСШ, від якої вже поїде на Міське кладовище.

Кілійцям пропонують долучитися до живого коридору, який формуватиметься по вулиці Миру від центру до Кілійської дитячої спортивної школи. Вздовж головної вулиці міста для вшанування пам’яті Тренера та Захисника кордонів України виходитимуть представники державних установ, а також небайдужі кілійці.

Поховають сенсея на Міському кладовищі.

Нагадаємо, нещодавно “БІ” розповідала про життя та тренерський шлях Леоніда.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x