“Фонд Добра та Любові” продовжує надавати допомогу мешканцям Бессарабії та усієї України – історії нужденних вражають

0 коментарів 20358 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Благодійний”Фонд Добра та Любові” уродженця Кілійщини Олександра Дубового продовжує надавати допомогу людям, яким з початку війни приходиться особливо складно. Зокрема, активно працює філія в Аккермані, де на постійній основі волонтери допомагають і переселенцям, і місцевим мешканцям. Історії людей, які звертаються до Фонду, вражають.


Ось, наприклад, нещодавно в філії допомогли місцевій мешканці Раїсі. Жінці більш як вісімдесят років. Щоб мати гроші на комунальні послуги, ліки та їжу, вона збирає по місту картон та відносить його до пункту збору, де отримує гроші. Волонтери фонду радо доставили до її квартири продуктовий набір.

"Фонд Добра та Любові" продовжує надавати допомогу мешканцям Бессарабії та усієї України - історії нужденних вражають

Допомогу від «Фонду Добра та Любові» отримали і чотири родини переселенців, які наразі мешкають у Білгород-Дністровському районі. Ці люди не мають куди повертатися, адже виїхали з міст, знищених російськими окупантами: Херсона, Луганська, Авдіївки та Бахмута.

Також адресну допомогу отримали ще 25 жителів Білгород-Дністровського. Серед них представники похилого віку та люди з інвалідністю.

Також фонд забезпечив необхідним двох переселенок із Донецька, які мешкають на Київщині. Матір та донька, яка має інвалідність, у 2014 році, коли почалась війна, переїхали до міста Ізюм Харківської області, де прожили 8 років. Але у квітні 2022-го воно було захоплене окупантами, і аж до звільнення міста українськими військами жінкам довелось не просто жити, а виживати… У вересні вони переїхали на Київщину. «Фонд Добра та Любові» за запитом передав родинам продуктові набори, засоби гігієни та побутове приладдя.

Така допомога дозволить родинам значно заощадити кошти сімейного бюджету.

Нагадаємо, аккерманський філіал фонду регулярно проводить заходи для людей, яким потрібна допомога. Нещодавно там відбулася зустріч для переселенців.

"Фонд Добра та Любові" продовжує надавати допомогу мешканцям Бессарабії та усієї України - історії нужденних вражають

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x