До Дня Незалежності України по всьому світу пройде акція «Ланцюг Єдності» ─ як все відбуватиметься

2 коментаря 18765 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В День Незалежності України, 24 серпня, українці зі всього світу та люди, які підтримують Україну, виходитимуть на центральні вулиці міст за межами України й братимуться за руки, щоб утворити живі ланцюги єдності. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Міністерство культури та інформаційної політики.


Як наголосили в Міністерстві, головна мета проєкту «Ланцюг Єдності» – привернути увагу світу до України ще раз, згуртувати міжнародну спільноту навколо нашої країни та під час акції подякувати державам, у яких зараз перебувають українці, за допомогу. У межах заходу готуються стандартизовані плакати учасникам з подякою.

Також повідомляється, що аби взяти участь в акції, необхідно перейти на сайт ініціативи, знайти на мапі своє місто та відмітити на центральній вулиці точне місце, де ви плануєте стояти. Побачивши цю позначку, інші учасники зможуть стати пліч-о-пліч. Так само можна знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Голдфингер
Голдфингер
8 месяцев назад

Та лучше бы ещё одно море выкопали, чем за руки – инфекцию и бациллы ? распространять свои – жоВто-блохастые, там и на лодках бы ?‍♀️ гребли, своих резиновых:))

??=?=??=?=??=???=?=??=?=??=?
??=?=??=?=??=???=?=??=?=??=?
8 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Хватит хрюССким бациллам и одного моря 😉

И так вон в воронеже переполох у гнид! 🙂 😀

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x