101 троянда: вибираємо колір букета та привід

0 коментарів 6264 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Троянди люблять практично всі жінки та дівчата. Адже це благородна квітка, яка виглядає дуже красиво, має тонкий, ні з чим незрівнянний аромат і дуже глибоке значення. Причому якого б кольору троянду ви не вибрали, вона завжди символізуватиме щирі почуття та відданість людині.


В інтернет-магазині «Golden Flora» великий вибір квітів на будь-який смак. Тут 101 троянда представлена в різних колірних композиціях – є як однотонні, так і різнокольорові варіанти. Доставку можна замовити кур’єром у зручний для вас час.

Чому варто подарувати 101 троянду?

Такий букет вкаже на вашу щедрість – ви готові заради людини на гарні та серйозні вчинки. Причому це може бути як ваша кохана, і мама. Є й інші переваги такого подарунка:

  • за допомогою 101 троянди можна підкреслити важливість будь-якої дати чи події. Народження дитини, заручини, ювілей – величезний букет буде не просто доречним, а справді порадує близьку людину. Ви зможете показати, що ви цінуєте його і добре ставитеся до нього;
  • троянди бувають різних відтінків – ви зможете вибрати той варіант, який сподобається вам і вашій близькій людині. Попередньо можна поцікавитися у коханої, які саме троянди їй подобаються та подарувати їй їх. Але можна керуватися лише своїми уподобаннями;
  • коли людина закохана, вона хоче всіляко це демонструвати. І 101 троянда – це найкращий варіант. Ви таким подарунком продемонструєте серйозність своїх намірів, бажання бути поруч із людиною та робити її щасливою, нічого для неї не шкодувати;
  • такий букет стоятиме дуже довго. Згодом, коли квіти почнуть в’янути, можна їх видаляти і залишати лише свіжі – в результаті можна значно продовжити життя такої квіткової композиції.

Букет із 101 живої троянди – це розкішний та дорогий подарунок, який нікого не залишить байдужим. Причому не важливо, з якого приводу ви його презентуватимете.

Коли можна дарувати 101 троянду?

Насамперед це заручини. Презентуйте 101 червону троянду і ваша обраниця обов’язково скаже «Так!». Троянди символізують пристрасть, кохання, щирі та дуже сильні почуття.

Якщо ви хочете освідчитися у коханні, такий подарунок теж буде доречним. Можна вибрати будь-який колір бутонів. Такій молодій дівчині підійдуть рожеві троянди – вони ніжні, як сама юність. Але можна зупинити свій вибір на кремових кольорах.

Подарувати мамі 101 троянду на День матері – це розкішний подарунок, який має глибоке значення. Мами гідні більшого, ніж просто слів поздоровлень у це свято. Таким чином можна виявити повагу та вдячність.

Коментарі закриті.