В Тарутинській громаді сьогодні проведуть в останню путь загиблого на війні Героя Івана Петрова

1 коментар 36774 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець смт Березине Іван Петров загинув під час виконання бойового завдання 20 березня 2022 року в Маріуполі. Півтора року він вважався зниклим безвісти, півтора року батьки, рідні та друзі жили надією, що Ваня знайдеться живим… Але, на жаль,  24 липня цього року чорна звістка прийшла до родини Петрових – батькам Івана офіційно повідомили про його загибель, яке підтвердив тест ДНК. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Двадцятирічний  сміливий хлопець був нацгвардійцем. Іван понад усе любив Україну, тож без вагання став на її захист. Він сміливо боровся за свободу та незалежність України, ризикуючи найціннішим, що у нього було, – своїм життям. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі 17 квітня 2022 року Указом президента України солдат Іван Петрович Петров нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

“Ще одне молоде життя забрала війна, життя сміливого хлопчика-воїна. Тарутинська селищна рада висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять захиснику! Низький уклін Герою! Герої не вмирають!” – розповіли у місцевій раді.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, об 11:00 години, в батьківському домі Івана Петрова (смт Березине).

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Николь
Николь
9 месяцев назад

Ужас! Каждый день погибают наши лучшие мужчины 🙁 Россияни зря тратятся на своих интернет-ботов, снова поднимающих “голову” в попытке оправдать все это…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x