Придбав, аби перепродати, але не довіз: поліціянти зупинили ВАЗ з 27-ма кілограмами раків

1 коментар 88857 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болграді поліцейські викрили чоловіка, який в автівці перевозив 27 кілограмів незаконно придбаних раків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласне Управління поліції.


Зупинили стражі закону містянина серед дня на одній із вулиць міста для перевірки документів та огляду транспорту. У багажнику вони знайшли аж 27 кілограмів раків. На прохання пред’явити документи, які засвідчують законність походження водних біоресурсів, водій не зміг нічого надати та пояснив, що придбав раків у невідомої особи і збирався перепродати їх.

Водні біоресурси вилучили та передали на зберігання до приватного підприємства «Клест ЛТД». А відносно 59-річного чоловіка склали матеріали за частиною 1 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікуються порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу.

Правопорушнику загрожує штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 510 до 1700 гривень, з конфіскацією об’єктів тваринного світу чи без такої.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
летучая мышь
летучая мышь
9 месяцев назад

Знакомая схема. Потом это частное предприятие Квест ЛТД перепродаст эти раки или поделятся с полисменами.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x